Solid Overname
 

Waarom Solid inschakelen?

Solid staat zijn klanten gedurende het hele overnameproces met raad en daad bij. Samen werken we aan een solide strategie en de juiste aanpak voor een geslaagde bedrijfsoverdracht. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring met alle aspecten van het overnameproces om ook uw overdracht succesvol af te ronden. Van A tot Z, wij ondersteunen u waar nodig en zorgen voor een oplossing op maat. Natuurlijk kunt u hierbij rekenen op absolute discretie. 

Solid staat garant voor: 

  • volledige onafhankelijkheid: we zijn een volledig onafhankelijke dienstverlener die de behoeften van onze klanten steeds op de eerste plaats zet. 
  • een persoonlijke dienstverlening op maat: bedrijven uit diverse sectoren doen beroep op onze diensten. Het is voor ons dan ook belangrijk om steeds een begeleiding op maat te voorzien. Bij Solid bent u zeker van een persoonlijk contact en professioneel advies, ongeacht de activiteit die u uitoefent. 
  • volledige en permanente begeleiding: van een grondige voorbereiding en de waardebepaling van het bedrijf tot het afsluiten van de overeenkomsten, we ondersteunen u bij iedere stap in het aan- of verkoopproces.
  • een uitgebreid netwerk: we beschikken over een uitgebreid net van experts waarop we ten alle tijden beroep kunnen doen. Daarnaast hebben we door de jaren heen een netwerk uitgebouwd van mogelijke kandidaat-kopers. Dankzij deze combinatie kunnen we iedere ondernemer de oplossing bieden die hij nodig heeft.
  • een optimaal resultaat: we werken in nauw overleg met onze klanten en streven bij iedere overname naar een uitstekend resultaat. 
  • absolute discretie: wanneer uw verkoopintenties te vroeg bekend geraken, kan dit bezorgdheid of paniek teweeg brengen bij uw personeel, klanten of leveranciers. Daarom werken wij steeds in alle discretie en gaan we zeer gericht te werk.