Solid Overname
 

Welkom bij Solid

Voor begeleiding bij de overdracht van uw bedrijf, de aankoop van een onderneming of voor advies omtrent strategische en financiële zaken is Solid de perfecte partner. Wij bieden u een persoonlijke en professionele aanpak waarbij onafhankelijkheid en discretie centraal staat. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor u en voor uw bedrijf.

Solid overnamebegeleiding werd in 2004 opgericht door Etienne Steur. Sindsdien staan wij paraat om zowel kopers als verkopers de beste ondersteuning en vakkundig advies te bieden. 

Al meer dan 10 jaar zijn we een gespecialiseerde dienstverlener die bemiddeling, begeleiding en advies biedt bij de verkoop of overname van een onderneming. Solid richt zich tot kmo-zaakvoerders en aandeelhouders en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van ondernemingen met een transactiewaarde tussen 500 000 euro en 5 miljoen euro. 

De bijzondere toegevoegde waarde van het Solid-team is dat we ondernemers zijn die het zelf hebben meegemaakt: starten, groeien, verkopen. Het is deze expertise en ervaring die we ten diensten willen stellen van kmo-zaakvoerders en aandeelhouders in Vlaanderen. 

In het kader van een succesvolle overname bieden we onze klanten de volgende diensten aan: 

Bent u van plan om uw onderneming te verkopen? Of bent u eerder op zoek naar een interessant bedrijf om over te nemen? Neem vrijblijvend contact op voor een vertrouwelijk gesprek. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen i.v.m. de overdracht van uw bedrijf of aankoop van een nieuwe onderneming.